Diensten

Financiële Administratie
Een onderneming dient een betrouwbare administratie te hebben. Op basis van de door u verstrekte gegevens verzorgen wij de complete administratie voor uw bedrijf. Hierbij richten wij uw administratie in, verwerken wij uw administratie en controleren wij deze. Zo beschikt u over een betrouwbare administratie die u een duidelijk beeld geeft van de financiële situatie van uw bedrijf.
Het is ook mogelijk uw eigen administratie te verwerken en door ons te laten controleren.


Salarisadministratie
Het verwerken van de lonen is een maandelijks proces. Het is voor u en uw werknemers belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt. Wij kunnen uw volledige salarisadministratie verzorgen, waarbij we samen met u zorgen wij voor een correcte verwerking van de lonen.


Jaarrekening
Na het verwerken van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening samen. Dit geeft u een duidelijk inzicht in de financiële situatie van uw bedrijf. Bij het bespreken van de  jaarrekening in een persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over het verbeteren van uw financiële en fiscale  positie en eventuele risico’s in kaart te brengen.


Fiscale aangiften
Al uw fiscale aangiften kunt u door ons laten verzorgen. Wij zijn bekend met de ontwikkelingen in de fiscale wet- en regelgeving en adviseren u daarin dan ook graag.

Verschillende aangiften die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aangifte vennootschapsbelasting
  • Aangifte omzetbelasting
  • Aangifte loonbelasting
  • Aangifte successie- en schenkingsbelasting