Voor vragen, opmerkingen of informatie, neem gerust contact met ons op.
Administratiekantoor van den Hout B.V.
Notel 1
5688 NB, Oirschot
Telefoon: 0499-572793
Fax: 0499-574210
E-mail: info@vandenhoutadministratie.nl

Contact Us

Contact Us

Wij zouden graag van u willen horen. Verzend een bericht met uw vraag en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

RSS Belastingdienst Actueel

 • Storing periodieke betalingen Rabobank
  Door een probleem bij de Rabobank met sommige periodieke overboekingen, kan het voorkomen dat de Belastingdienst deze niet automatisch kan koppelen aan het juiste betalingskenmerk. Hierdoor moeten wij een deel van de betalingen handmatig verwerken. Dat kan betekenen dat dit langer duurt dan normaal en u misschien ten onrechte een betalingsherinnering of aanmaning ontvangt.
 • Mogelijk foutieve melding in Mijn Belastingdienst Zakelijk
  Door een verstoring ziet u in Mijn Belastingdienst Zakelijk mogelijk de melding: 'Er is geen actief btw-identificatienummer van u bekend.' Deze melding klopt niet.
 • Digitale aangiftes erfbelasting 2019 en 2018 weer beschikbaar
  Het is weer mogelijk om digitaal aangifte erfbelasting te doen voor een overlijden in 2019 of 2018. De aangifteformulieren waren offline van 22 februari tot 11 mei 2022 om een kwetsbaarheid op te lossen in de software Apache Log4j. Dat is gelukt.
 • Oude ondernemersportaal niet meer beschikbaar
  Ondernemers kunnen voor de btw-aangifte over 2022 geen aangifte meer doen via het oude ondernemersportaal. Kies daarom voor een andere manier van aangifte doen.
 • Inloggen DigiD binnenkort alleen met app of sms-controle
  Vanaf 1 oktober 2022 kunt u alleen nog inloggen op Mijn Belastingdienst met de DigiD app of met een sms-controle. Voor inloggen op Mijn toeslagen geldt dit per 1 januari 2023. U kunt dan dus niet meer inloggen met alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord. Download de DigiD app of activeer de sms-controle in Mijn DigiD. […]