Voor vragen, opmerkingen of informatie, neem gerust contact met ons op.
Administratiekantoor van den Hout B.V.
Notel 1
5688 NB, Oirschot
Telefoon: 0499-572793
Fax: 0499-574210
E-mail: info@vandenhoutadministratie.nl

Contact Us

Contact Us

Wij zouden graag van u willen horen. Verzend een bericht met uw vraag en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

RSS Belastingdienst Actueel

 • Digitale aangiftes erfbelasting 2019 en 2018 weer beschikbaar
  Het is weer mogelijk om digitaal aangifte erfbelasting te doen voor een overlijden in 2019 of 2018. De aangifteformulieren waren offline van 22 februari tot 11 mei 2022 om een kwetsbaarheid op te lossen in de software Apache Log4j. Dat is gelukt.
 • Fouten in het overzicht coronaschulden april
  Ondernemers met bijzonder uitstel van betaling vanwege de coronacrisis, hebben in april 2022 een overzicht van ons gekregen van hun openstaande belastingschuld. Daarin hebben wij in sommige gevallen te veel invorderingsrente berekend.
 • Rapport Rekenkamer over handhaving bij schijnzelfstandigheid
  De Algemene Rekenkamer heeft op 5 april 2022 het rapport 'Focus op handhaving Belastingdienst bij schijnzelfstandigheid' gepubliceerd. De staatssecretaris van Fiscaliteit en Belastingdienst heeft op het rapport gereageerd.
 • Oude ondernemersportaal niet meer beschikbaar
  Ondernemers kunnen voor de btw-aangifte over 2022 geen aangifte meer doen via het oude ondernemersportaal. Kies daarom voor een andere manier van aangifte doen.
 • Inloggen DigiD binnenkort alleen met app of sms-controle
  Vanaf 1 oktober 2022 kunt u alleen nog inloggen op Mijn Belastingdienst met de DigiD app of met een sms-controle. Voor inloggen op Mijn toeslagen geldt dit per 1 januari 2023. U kunt dan dus niet meer inloggen met alleen uw gebruikersnaam en wachtwoord. Download de DigiD app of activeer de sms-controle in Mijn DigiD. […]