ONS KANTOOR

Administratiekantoor van den Hout is opgericht op 1 januari 1982. Het kantoor is gevestigd aan de Notel 1 in Oirschot. Onze negen medewerkers zorgen ervoor dat alle klanten op de juiste manier geholpen worden. Zij zetten zich volledig in voor de klant en zijn bereid een stap verder te gaan.
Het administratiekantoor heeft een groot klantenbestand met klanten uit verschillende sectoren. Door onze jarenlange ervaring met de verschillende sectoren kunnen we u optimaal van dienst zijn.

RSS Belastingdienst Actueel

 • Belastingdienst verstuurt weer herinneringen en aanmaningen
  Tijdens de coronacrisis heeft de Belastingdienst hard gewerkt om zoveel mogelijk rekening te houden met burgers en bedrijven. Aan de ene kant door de fiscale ondersteuningsmaatregelen van het kabinet zo goed mogelijk uit te voeren. Aan de andere kant door het gewone werk soms anders aan te pakken. Nu de coronamaatregelen zijn versoepeld en het […]
 • Pas op voor valse betaalverzoeken
  Criminelen proberen u te bedriegen met betaalverzoeken die zogenaamd van de Belastingdienst zijn. Zij doen dit via mails, sms-berichten, brieven en telefoontjes. Laat u niet misleiden!
 • Bijzonder uitstel van betaling vanwege coronacrisis: betalen nog niet nodig
  Hebt u bijzonder uitstel van betaling aangevraagd vanwege de coronacrisis? Dan hebt u dit waarschijnlijk gedaan voor een periode van 3 maanden. U kunt ervoor kiezen het bijzonder uitstel voor de uitgestelde belastingen te verlengen. Dit doet u snel en eenvoudig met een online formulier.
 • Brexit: overgangsperiode niet verlengd
  Het Verenigd Koninkrijk (VK) heeft de Europese Unie (EU) verlaten op 31 januari 2020. Op dit moment geldt een overgangsperiode tot en met 31 december 2020. Deze periode kan niet meer worden verlengd, het VK heeft besloten om geen uitstel aan te vragen. Voor burgers en bedrijven betekent dit een nieuwe relatie met het VK […]
 • 21% btw voor de levering van ligorthesen
  Een ligorthese is geen antidecubitusmatras of maatkorset. De levering hiervan wordt daarom belast met 21% btw.