ONS KANTOOR

Administratiekantoor van den Hout is opgericht op 1 januari 1982. Het kantoor is gevestigd aan de Notel 1 in Oirschot. Onze negen medewerkers zorgen ervoor dat alle klanten op de juiste manier geholpen worden. Zij zetten zich volledig in voor de klant en zijn bereid een stap verder te gaan.
Het administratiekantoor heeft een groot klantenbestand met klanten uit verschillende sectoren. Door onze jarenlange ervaring met de verschillende sectoren kunnen we u optimaal van dienst zijn.

RSS Belastingdienst Actueel

 • Doe uw aangifte en opgaaf dividendbelasting voortaan digitaal
  Vanaf 1 juli 2024 moet u voor dividenduitkeringen uit 2024 digitaal aangifte en opgaaf dividendbelasting doen. Gebruikt u wel het papieren formulier? Dan nemen wij uw aangifte of opgaaf niet in behandeling.
 • Begin mei herinneren wij ondernemers via sms aan btw-aangifte
  Bent u ondernemer en hebt u nog geen btw-aangifte gedaan over het 1e kwartaal van 2024 of maart 2024? Dan kunt u 3 mei 2024 een sms-bericht van ons krijgen. Daarin raden wij u aan uiterlijk 7 mei 2024 alsnog btw-aangifte te doen over deze tijdvakken. En, als dat nodig is, de btw ook te […]
 • Hulpmiddel 'Waarde going concern berekenen' nu ook geschikt voor 2024
  Het hulpmiddel 'Waarde going concern berekenen' is actueel gemaakt. U kunt het nu ook gebruiken om de waarde going concern te berekenen van een agrarisch bedrijf dat u in 2024 hebt gekregen door een erfenis of schenking. Deze waarde hebt u nodig voor uw aangifte erfbelasting of schenkbelasting.
 • Aanslag vennootschapsbelasting 2022 met voort te wentelen voorheffingen vertraagd
  Definitieve aanslagen vennootschapsbelasting 2022 waarin voorheffingen worden verrekend, zijn mogelijk vertraagd. Dit vanwege problemen bij het vaststellen van de beschikking voort te wentelen voorheffingen. Is het bedrag aan voorheffingen hoger dan het bedrag dat u verschuldigd bent aan vennootschapsbelasting? Dan ontvangt u de definitieve aanslag mogelijk later.
 • Verblijfskosten eigen rijders: bedrag 2024 vastgesteld
  Transportondernemers die meerdaagse of op meer dagen internationale ritten maken, mogen, onder voorwaarden, als verblijfskosten een vast bedrag per gereden dag ten laste van hun winst brengen. Voor 2024 is dit bedrag vastgesteld op € 48,00.